Gaseste norocul tau la norocul.ro

SIMBOL NOROCOS

 

            CUM SA ATRAGI MENTORI, PRIETENI SI PERSOANE DE AJUTOR IN VIATA TA.

Alaturi de alte obiecte si simboluri norocoase folosite de toti practicienii  inca din evul mediu si pina astazi exista si simbolurile chinezesti apartinind feng shui-ului, Wu Lou este un remediu des utilizat pentru a proteja sanatatea familiei.  Multe dintre zeitati sunt prezentate purtand sau carand cu ei acest Wu Lou, fapt ce-i demonstreaza calitatile si puterile sale extraordinare.

            Puteti etala un Wu Lou in orice parte a casei pentru a va atrage sanatatea si norocul si pentru a absoarbe si dizolva energiile negative. Este foarte recomandat celor bolnavi sau aflati in recuperare sa-si aseze langa pat un astfel de Wu Lou, pentru a se reface mai repede. Pastrarea continua a unuia in dormitor va va ajuta sa preveniti orice fel de boala. Amplasarea in bucatarie a unui Wu Lou simbolizeaza pregatirea unei mancari sanatoase si datatoare de energie vitala. Purtati cu voi o amuleta cu Wu Lou pentru a va asigura tot timpul o sanatate de fier si a va feri de boli si accidente. Este, de asemenea, un cadou excelent pentru cei in varsta, pentru ca simbolizeaza longevitatea si viata linistita. Simbolurile sunt chei care deschid portile catre anumite dimensiuni. Ele concentreaza Lumina pentru a putea fi folosita în diferite scopuri. Simbolurile sunt tridimensionale si fiecare are vibratie proprie.Când activam un simbol, acolo vin una sau mai multe entitati de Lumina din dimensiunea pe care respectivul simbol a deschis-o. Dimensiunile sunt reprezentate de cerurile care formeaza acest univers. Deocamdata ne limitam la universul in care traim acum. In total sunt 10 ceruri si 7,2 anticeruri. Fiecare din aceste sunt impartite la randul lor in alte 10 subceruri. Cerurile se deschid catre Divinitate, catre Lumina, anticerurile catre intuneric. Fiecare din aceste ceruri se imparte la randul lui in 10 subceruri. Fiecare cer are propria vibratie, propria densitate de lumina, propria putere energetica. Cerul I este cel mai aproape de lumea fizica, de materie. Spiritele care traiesc in cerurile I si II cunosc suferinta si durerea. Cele care se gasesc in cerul V cunosc si fericirea. De la cerul VII in sus toti cei care se gasesc acolo fac voia Sf Treimi, voia lui Dumnezeu Tatal, a lui Iisus Christos si a Maicii. In cerul X se afla Cetatea de Opal, locul unde se gaseste Sf. Treime. Tronul lui Dumnezeu. Fiecare din noi, la nastere, venim dintr-un anumit cer. Cerul din care venim este consecinta faptelor noastre anterioare. Daca intr-o viata anterioara ne-am indeplinit misiunea personala (stabilita la nastere de Divinitate de comun acord cu noi), daca am facut voia Divinitatii, daca am ajutat oamenii, daca am facut fapte bune, daca am trait in armoine cu Lumina si Iubirea, etc, inseamna ca atunci cand viata noastra anterioara s-a incheiat, am urcat. Se poate urca, unul sau mai multe sub/ceruri functie de suma faptelor din viata respectiva. Idealul nostru ca si oameni este sa ajungem sa traim in Legea Iubirii. Vom vorbi despre Legea Karmei si a Iubirii.  Nu este permisa desenarea simbolurilor pe alte persoane fara acordul acestora. Se considera agresiune PSI si se plateste ca atare. Singurul loc unde se pot desena simboluri fara acordul persoanelor este vertical, în chakra a VII-a, deoarece aceasta apartine în totalitate lui Dumnezeu.

          In REIKI USUI sunt patru simboluri principale. Cele 8 Obiecte Norocoase din TibetCele opt obiecte norocoase din Tibet constituie un generator fundamental de buna energie Feng Shui. Energia transmisa de cele 8 Obiecte Norocoase devine si mai favorabila si puternica in ciclul de 20 ani al Perioadei lui 8 (2004 – 2024). Acest remediu fundamental si puternic activator totodata, serveste la generarea de energie pozitiva, diminuarea energiei negative si hranirea sau imbunatatirea feng shui-ului din spatiul respectiv ducand la cresterea exponentiala a fericirii. Este de asemenea un remediu eficient contra situatiilor nefavorabile extreme ce nu pot fi solutionate de alte remedii feng shui.Acest produs complet contine intr-un pachet unic toate cele opt elemente norocoase care pot aduce noroc deplin, bunastare materiala, inflorire spirituala, pace, incredere si fericire adevarata.Nodul mistic mareste norocul pe Perioada lui 8, scoica asigura noroc in relatii, baldachinul contracareaza energia negativa, vaza aduce belsug, roata reprezinta succesul si autoperfectionarea, pestii dubli reprezinta bogatia si banii, lotusul aduce pace iar drapelul victoriei simbolizeaza acumularea de succese.Cele opt elemente constituie totodata un antidot puternic contra energiilor negative in special in situatiile in care usile sunt asezate toate intr-o singura linie dreapta, usa principala se deschide spre garaj, scara este indreptata sau asezata prea aproape de usa de intrare, usile sunt asezate fata in fata  pe o linie dreapta si fortele negative sunt indreptate spre o zona specifica din casa. Expunerea celor Opt Elemente Norocoase contracareaza totodata energiile rauvoitoare ale lunii provocate fie de stelele zburatoare sau de horoscopul personal, ne apara de ghinion si de fortele malefice.Cele Opt Simboluri Norocoase reprezinta un antidot pentru:

- usile asezate fata in fata pe o linie dreapta;

- la capatul scarilor langa usa de intrare;

- in vecinatatea usii de intrare spre care este orientata un shar chi sau acolo unde este foarte vizibila influenta negativa a stelelor zburatoare;

- in spatiile lovite de shar chi (energie negativa).

Citeste aici mai multe despre Cele 8 Obiecte Norocoase din Tibet!

Feng Shui – Obiecte si simboluri norocoase

Obiectele norocoase Feng Shui , simboluri ale sansei in viata , sanatatii si aspiratiilor pozitive , trebuie amplasate la vedere , in locuri din care sa iasa in evidenta , astfel incat simbolismul lor sa actioneze asupra mintii noastre.Acest efect spiritual are darul de a ne inspira ganduri pozitive , ganduri care se transforma in actiuni ce ne pot sprijini in atingerea obiectivelor.Obiectele Feng Shui sunt utilizate pentru atingerea unui tel specific . Unele dintre ele sunt considerate norocoase numai daca sunt asezate in locuri corespunzatoare , potrivite cu tipul si functiunea obiectului.
              Iata cateva din cele mai populare obiecte norocoase Fenh Shui , intalnite pe cuprinsul intregii Chine…
DRAGONUL FENG SHUI.Dragonul este un simbol al autoritatii , el putand fi amplasat strategic intr-un birou pentru a evoca puterea si autoritatea unui lider sau a unei persoane aflate intr-un post de conducere.Dragonul trebuie asezat pe “peretele dragonului” (peretele din stanga atunci cand ai in fata ta usa) , intr-o pozitie in care sa nu fie indreptat catre usa sau o fereastra.
PASAREA PHOENIX FENG SHUISimbol al reinnoirii , phoenix-ul este plasat corespunzator in partea din fata a unei case , astfel incat , prin orientarea lui , sa nu dea impresia ca este gata “sa zboare catre usa”.
TIGRUL FENG SHUI
Reprezentari ale puterii si vitejiei , tigrii se recomanda sa fie asezati intr-un intrand din perete sau intr-un birou.Tigrul nu trebuie sa aiba gura deschisa , ca si cum ar fi gata sa sfasie.
CALUL FENG SHUISimbol al puterii si miscarii , calul este preferat adesea de catre oamenii carora le place sa calatoreasca . O pictura sau o sculptura reprezentand un cal poate fi amplasata pe biroul sau aproape de biroul unei persoane cu o functie de conducere , pentru a potenta imaginea sa de om puternic si dinamic .Calul nu trebuie sa fie orientat catre usa sau o fereastra.
ELEFANTUL FENG SHUI. Elefantii trebuie sa aiba intotdeuna trompele indreptate in sus , ca si cum ar “trambita” , adica ar anunta vesti bune.Ei pot fi asezati in holul de intrare al unei case , fara a fi , insa, indreptati catre usa.
BROASCA TESTOASA FENG SHUISombol al longevitatii si constantei , broasca testoasa poate fi amplasata in camerele persoanelor mai in varsta din casa .Intrucat este un animal caracterizat de o miscare lenta , nu se recomanda a fi asezata intr-un birou sau la un loc de munca.
Uneori , mai multe broaste testoase de mici dimensiuni sunt pozitionate sub forma unui cerc , de preferinta pe o masa rotunda.In acest caz , broastele testoase simbolizeaza perpetuarea sau continuitatea.
PISICA BANILOR FENG SHUIDesi originare din Japonia , aceste pisicute dragalase au devenit foarte populare in Hong Kong , putand fi vazute adesea atarnate de oglinzile retrovizoare ale taxiurilor din aceasta regiune.Modele mult mai sofisticate pot fi intalnite in restaurante , magazine sau locuinte.De obicei, o “pisica a banilor” trebuie sa fie alba , cu pete aurii sau negre asemenea unor monezi , existand insa si variante executate intru totul din aur.Avand darul de a atrage banii, o astfel de pisica este amplasata catre usa de intrare in casa sau pe “o masa a norocului”.
BROASCA NOROCOASA FENG SHUIDe mari dimensiuni si colorate strident , broastele norocoase sunt reprezentate tinand o moneda in gura , un alt sirag de monezi fiind prezent la picioarele lor.Ele trebuie sa fie pozitionate catre usa de la intrare , astfel incat sa atraga sau “sa prinda” banii trecatorilor .Prezente , in mod obisnuit , in magazine , ele sunt amplasate pe sau in apropierea registrului de casa , cu fata indreptata catre usa.
CRISTALUL DIN CUART NATURAL Aceste tip de cristal este utilizat in mare masura de catre ghicitorii moderni , datorita energiei piezoelectrice generate.O sfera de cristal sau un ansamblu de cristale bine pozitionate pot raspandi o energie pozitiva intr-o intreaga incapere sau pot neutraliza unele forme de Yin chi.Uneori executate manual , cu mai multe fatete , bolurile de cristal folosite in Feng Shui au doar capacitatea de a reflecta lumina , ele neproducand energie , asemeni cuarturilor naturale.Pentru a avea un efect benefic , sunt amplasate sau agatate in locuri in care pot capta lumina solara sau o sursa incandescenta de lumina.TAEL-UL DE AUR FENG SHUIIn China , aurul este vandut folosindu-se ca unitate de masura tael-ul.Un tael este putin mai greu decat o uncie (28,3 grame) si are o forma specifica.Imitatiile tael-ului , executate din metale aurite sau stralucitoare , ori din plastic , sunt considerate simboluri ale prosperitatii si sunt amplasate , de obicei, pe “o masa a norocului”.
BUDDHA RAZAND Statuetele lui “Buddha care rade” sunt simboluri ale prosperitatii, fericirii si maririi membrilor unei familii.Ele sunt asezate , de cele mai multe ori , in sufragerii , camere de zi sau holuri.
MASA NOROCOASA FENG SHUIUnul din cele mai interesante mijloace de a atrage norocul de partea ta consta in a avea o masa a norocului sau o masa norocoasa.Amplasata , in mod ideal , intr-un colt , astfel incat sa fie protejata de pereti din ambele parti , aceasta masa nu trebuie sa aiba deasupra nici o sursa de lumina si este necesar sa fie cat mai indepartata fata de o usa.
Masa norocului serveste , adesea , ca loc de asezare ale altor obiecte norocoase , precum boluri sau ansambluri de cristale , broaste norocoase , pisici ale banilor , taeli de aur , o farfurioara cu monezi de ciocolata invelite in poleiala aurie sau alte bomboane de forma unor monezi.
Pe masa sau langa ea se poate aseza o vaza cu o floare naturala , fara frunze tepoase sau ascutite .In caz ca floarea se vestejeste , ea trebuie sa fie inlocuita imediat cu o alta , proaspata.De asemenea , pentru atragerea banilor , langa masa norocoasa se poate amplasa un vas de lut cu o gura larga , continand cateva monede.O alta posibilitate consta in asezarea pe peretele din spatele mesei a unui tablou al prosperitatii.In genere , tablourile prosperitatii pot fi o caligrafii chinezesti norocoase , scene reprezentand tarani recoltand graul , pescari cu plase incarcate cu pesti , case sau gradini frumoase sau imagini ale unor fructe sau alimente proaspete.O masa a norocului acumuleaza averea prin stabilizarea chi-ului , asa ca ea nu trebuie sa fie asezata langa obiecte sugerand miscarea , precum cai in galop , pasari in zbor , masini sau alte mijloace de transport , acvarii cu pesti.
ACVARIUL FENG SHUIUn acvariu este considerat norocos , fiind inzestrat cu capacitatea de a aduce prosperitatea casei atunci cand este bine pozitionat.Pestii , mai ales cei din varietatea blackmole ( black molly) sunt considerati a avea capacitatea a absorbi chi-ul negativ .Daca pestii blackmole din acvariu mor in mod repetat , este necesara verificarea temperaturii apei , a aeratorului si a hranei acestora.Daca toate acestea sunt corespunzatoare, dar pestii continua sa moara , acest lucru este considerat ca o indicatie a faptului ca locuinta este incarcata cu o energie negativa.
In Hong Kong , atunci cand o familie se muta intr-o alta casa , ea aseaza aproape de usa de la intrare un acvariu continand 6 sau 8 pesti blackmole si un peste auriu.Se spune ca pestii blackmole absorb vibratiile energiei negative specifice locului sau lasate de catre fostii locatari , pestii morti fiind imediat inlocuiti ; intregul procesul continua pana cand este absorbit tot ghinionul.
Acvariile sunt pozitionate in locuri ale casei sau camerei unde are loc , in mod obisnuit , o activitate , pe peretele din stanga (peretele dragonului) sau pe peretele frontal.Acvariul nu trebuie sa fie asezat langa peretele din dreapta (peretele tigrului) sau langa cel din spate.
             Sunt recomandate acvariile sferice , cilindrice sau paralelipipedice.Cele cubice sau sub forma unor prisme triunghiulare nu sunt indicate, intrucat aceste forme reprezinta pamantul si focul , elemente opuse apei.
In Feng Shui se utilizeaza pesti de culoare neagra , aurie si argintie.Numarul de pesti rosii trebuie sa fie limitat , intrucat culoarea rosie este in conflict cu elementul apei.Numarul total de pesti din acvariu este de asemenea important. Pentru atragrea prosperitatii se recomanda un numar de 1 , 6 , 8 , sau 9 pesti.CEASUL Specialistii Feng Shui obisnuiesc sa amplaseze un ceas in acea zona a casei care contine un chi pozitiv , astfel incat miscarea acelor sau pendulului ceasului sa stimuleze chi-ul si sa il faca sa circule prin intreaga locuinta.Se recomanda pozitionarea unui astfel de ceas pe peretele din stanga (peretele dragonului) sau pe cel frontal , fara a fi insa orientatbogatiei si prosperitatii.Numite si “monede I Ching” , ele au , in general , un contur circular , o culoare aurie si sunt caracterizate de o mica gaura patrata in centru.
Sunt purtate adesea in grupuri de cate trei , insirate pe o panglica sau un elastic in culoarea auspicioasa a rosului , despre care se crede ca are capacitatea de a le incarca cu energie.
            Legenda monedelor Feng ShuiCele doua fete ale monedelor reprezinta principiile yin si yang , ele putand fi identificate in functie de caracterele chinezesti gravate.Pentru a reusi acest lucru nu este necesar sa cunosti scrierea chinezeasca.Daca una din fete contine un grup de patru caractere sau simboluri chinezesti individuale , inseamna ea este fateta yang.Reversul monedei, reprezentand principiul yin si ilustreaza numai doua simboluri sau caractere chinezesti.Monedele Feng Shui sunt unite in grupuri de cate trei intrucat fiecare moneda din aceasta triada are o semnificatie aparte : una din ele semnifica cerul , o doua pamantul, iar a treia norocul omului.Asezate impreuna , cele trei monede constitue o forta puternica de atragere a bunastarii materiale.Atragerea norocului asupra casei / caminului
Conform hartii Bagua , partea sud - estica a camerei sau casei tale reprezinta zona bogatiei , astfel incat se recomanda ca cele trei monezi sa fie amplasate in aceasta regiune.Cu ajutorul panglicii sau sau snurului prin care sunt unite , ele pot fi agatate pe un perete , deasupra unei mese , sau pentru a capata un efect sporit dedesuptul unei plante.In scopul eficientizarii lor, monedele trebuie sa fie asezate cu fateta yang catre exterior.
             Atragerea norocului in afaceri Pentru a-ti mari vanzarile sau profiturile , cele trei monede energizante trebuie asezate in registrul de vanzari sau facturi , cu fateta yang indreptata in sus.In acest fel , se spune , vei atrage mai multa energie financiara , sub forma de vanzari si profituri care se vor rasfrange pozitiv asupra afacerilor tale.Multi comercianti si patroni de restaurante chinezi sustin ca in acest fel au fost insotiti de succes ani de-a randul.O alta metoda de amplasare a monezilor feng Shui , in cazul unui restaurant sau a unui magazin en-detail , consta in asezarea lor in pragul usii sau in ingroparea a noua monede in pavajul sau calea de acces catre intrare.In acest fel , se presupune ca vei majora afluxul de bani care iti intra in afacere. slujba / muncaDaca lucrezi intr-un birou , atelier sau societate a carei suprafata se extinde cu mult dincolo de locul tau de munca , iti poti asigura influenta benefica a monedelor Feng Shui , amplasandu-le in partea de sud –est a biroului , camerei sau incaperii in care iti desfasori activitatea , cu fateta yang in partea superioara.Este de asteptat ca , in curand , castigurile tale sa se majoreze.

Articole catre usa de la intrare.

Intrucat ceasurile sugereaza trecerea ireversibila a timpului , ele nu sunt folosite de catre chinezi drept cadouri.Cele mai benefice forme ale ceasurilor sunt rotunde, ovale , hexagonale si octogonale. Norocul depinde de la om la om, dar cel mai important este ca putem sa-l influentam. Afla de la specialistul nostru ce sa faci sa mai aduci un pic de noroc in viata ta.“In feng shui exista trei tipuri de noroc: Tien, Ti si Ren”.Tien – norocul ceresc, pe care nimeni nu il poate schimba. Pur si simplu nu poti schimba data si locul nasterii tale, familia in care te-ai nascut – asta in primii ani de viata.
Ti – norocul pamantesc, la acest nivel feng shui-ul te poate ajuta sa iti intaresti norocul si sa atragi energii pozitive in viata ta. Folosind tehnicile feng shui poti sa iti imbunatatesti mediul in care traiesti, sa iti maresti norocul si sa alungi ghinionul.
Ren – norocul omului, este norocul pe care ti-l faci prin propriile forte, invatand singura si intalnind oamenii care trebuie, explorand lumea si incercand sa iti imbunatatesti viata de fiecare data cand ai ocazia. Este norocul pe care il faci prin munca, multa concentrare si decizii destepte.
Feng shui-ul traditional inseamna o multime de remedii si “farmece” care protejeaza si aduc noroc. Dorinta de protectie nu venea din frica, ci din intelegerea oamenilor ca in jurul nostru exista o multitudine de energii, dintre care unele trebuie sa ramana afara si sa nu le lasam sa ne influenteze.
Pentru a atrage norocul si energiile benefice exista mai multe variante pe care le poti folosi acasa, in gradina, ca accesorii feng shui.
Iata cateva obiecte care iti pot aduce norocul .Chi Lin – este o creatura mitica din mitologia chineza, ce are cap de dragon, corp de cal si solzi de crap.Se mai numeste si calul dragon sau unicornul chinezesc siaduce energii puternice si protective in casa ta.
Aceasta creatura este loiala stapanului si are cel mai inalt status in randul obiectelor ce aduc noroc in feng shui. Chi Lin se gaseste sub forma unei statuete (pretul unei astfel de statuete variaza in magazinele de specialitate intre 11 si 39 de lei), fie aduci in casa o imagine cu acest personaj sau se mai gaseste sub forma de ciucuri sau chiar breloc – pe care il poti lua cu tine oriunde.
Il poti pune undeva in apropiere de intrarea principala din casa sau chiar in sufragerie. Nu se pune in dormitor, bucatarie sau baie.
Oglinda Ba-Gua – trebuie sa stii in primul rand ca nu este un obiect de decor si ca de multe ori este folosit gresit. Nu se pune in interior si se foloseste in cazul aparitiei unei enrgii numite Sha Chi – pe care nu mai specialistul o poate detecta. Traditional se pune la intrare sau deasupra unei ferestre – in afara. Are forma convexa, iar rama din lemn este colorata in verde, rosu, galben.
Nodul mistic – nu se poate sa nu-l fi vazut in comert. Este unul dintre cele mai folosite simboluri feng shui si simbolizeaza o viata lunga si plina de noroc sau o curgere armonioasa a energiilor, curgere neintrerupta de accidente sau alte ghinioane. Pretul unui astfel de nod variaza incepe de la 10 lei si se gaseste sub mai multe forme si marimi, dar tot timpul este rosu.
Broasca testoasa – este unul dintre cele mai puternice simboluri folosite in arta feng shui. Se foloseste in mai multe feluri, de exemplu daca o pui in spatele casei, al gradinii sau al biroului te protejeaza si iti interaste energiile. Daca folosesti o broasca de neagra, din metal – aceasta va contribui la bunastarea afacerii tale si la cariera ta.Gainusa aurie pe monede si pepite – aduce noroc si bogatie si se pune pe birou in in partea de vest a casei. Pret: 25 lei. Deasemenea alte obiecte care atrag norocul sunt diferite amulete pe care le gasesti in magazinele specializate: pandantive si amulete, talismane, ardei rosii, si diferite seturi de accesorii feng shui.
Sfat de la specialist: tot Miruna Macavei mi-a spus ca “modul in care suntem influentati de energii depinde de la om la om, de la casa la casa, norocul este variabil”. Asa ca nu te necaji daca vecinul are mai multa bafta ca tine.
Si pentru ca timpul este scurt pot fi alese cateva magazine on-line de undese pot face  cumparaturi de  obiecte care sa iti aduca noroc: feng.shui.ro, fengshui-market.ro, fengshuiconsult.ro.Din surse de specialitate

Pagina in constructie

webdesign www.paginipro.ro

email

astrologalivia@yahoo.com